Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: temat dla tych, którzy chcą troche ponarzekać
Forum Choroszcz.eu > OFF TOPIC > TEMATY RÓŻNE
Stron: 1, 2
Czarna Mamba
otwieram nowy temat, aby można było trochę ponarzekac na swój los, pracę itp.... (od czasu do czasu oczywiście). pytanie do wszystkich (retoryczne?) czy tylko mi w pracy przytrafiają się tacy upierdliwi ludzie, którzy żyć nie dają? smile.gif matko, skąd oni się biorą?
Matylda
W końcu temat, w którym mam coś do powiedzenia!! (Brakuje takich na tym forum!! 84.gif )Ja z narzekania uczyniłam Sztukę!! Swoje niezadowolenie potrafię wyrazić w przeróżny sposób, a powodów do narzekań nie szukam długo;) Właściwie same do mnie przychodzą, sygnalizując swoje nadejście delikatnym pukaniem do drzwi biura!!...później jest już tylko gorzej...
Pozdrawiam, zawsze optymistka Matylda
Czarna Mamba
piszesz tak jakbyśmy razem pracowały.... do mnie problemy walą drzwiami i oknami, a jak którys sie nie zmieści to jueszcze zrobi dziurę w ścianie!
żelo
a gdzie pracujecie dziewczęta?
Czarna Mamba
nie to, że razem pracujemy, ale widzę pokrewną duszę:)
a tak przy okazji - mężczyźni nie narzekają? nie mają powodów? smile.gif

i jeszcze jedno: muszę z przykrością stwierdzić, że tymi "klientami" w mojej pracy którzy narzekają są właśnie faceci! ochydne czepiacze się! do wszystkiego sie przyczepią, wszystko skrytykują - aby tylko uprzykrzyć życie bogu ducha winnym dziewczynom !!!
żelo
ok zapytam inaczej Czarna: gdzie pracujesz?
Czarna Mamba
podpowiedzi masz dużo, można już jakoś wywnioskować (po zestowemu:)
żelo
haha patrze zagadki Ci się spodobały, wnioskuję że jakiś urząd a skoro zakładasz taki temat.... skargi wnioski zażalenia przyjmujesz czy jak? smile.gif
Czarna Mamba
dobre smile.gif blisko, ale nie aż tak. ale to nie jest aż tak istotne gdzie pracuję, ważne że mam czasami do czynienia z bardzo upierdliwymi ludźmi. ale zapewne nie mam na to monopolu, w każdej pracy zdarzają się ludzie którzy doprowadzają nas do szału.... smile.gif (mam nadzieję że nie jestem osamotniona:)
Owi
kobieta zawsze znajdze powod zeby ponarzekac ;]
Czarna Mamba
przeczytaj to co wyżej napisałam: to wszystko przez facetów!!! smile.gif
Owi
kazdy powod jest dobyr, a jak jeszcze mozna zwalic na faceta to doslownie idelany ;]
żelo
jak wszystkim wiadomo to kobieta rodzi... problemy smile.gif i w żadnym wypadku nie chodzi mi o dzieci
Owi
Niech zgadne co takiego Ci faceci robią ;p ??
a moze wchodzi taki szef trzeci raz do pokoju i widzi jak jego pracownica jak zwykle siedzi na jakims tam forum zamiast papiery wypelniac tongue.gif rolleyes.gif
ale to tylko teoria ;]
Czarna Mamba
smile.gif bynajmniej nie chodzi o szefa:) szef chyba jescze nie wie, co to forum:). chodzi mi o wrednych klientów, interesantów... niech się wypowiedzą ci, którzy tego dowiadczyli smile.gif
Owi
wrednych nie powiem byla masa, ale sa tez naprawde zajebisci ( to podobno jak najbardziej cenzuralne slowo) dla ktorych az chce sie pracowac.
Czarna Mamba
no fakt, czasami są tacy klienci, z którymi fajnie się współpracuje.... ale jakby ich coraz mniej....
Matylda
QUOTE(Owi @ Nov 10 2006, 10:49 AM) *

kobieta zawsze znajdze powod zeby ponarzekac ;]

To raczej te "powody" nas odnajdują!! Ale być może trzeba mieć to COŚ co przyciąga takich gamoni marudzących!
Pozdrawiam M
Czarna Mamba
popieram smile.gif

ale czy to COŚ mogłoby przyciągać samych przystojniaków (nie-marudzących) ? smile.gif
adamkam
aj uważam że samo narzekanie na pracę jest dobre, bo kiedy zaczynam narzekac to jakoś wszystko zaczyna sie z powodzeniem układać, i na odwrót....
żelo
narzekanie ogólnie jest do bani (podobnie jak słuchanie smutnej muzyki na doła) wszyscy tylko narzekają i narzekają, przecież to tylko dołuje człowieka i otoczenie, podobno narzekanie to typowa cecha polaków, wiecznie źle
Czarna Mamba
eej, bo są dwa rodzaje narzekań. można narzekać albo narzekać. my tu mówimy o takim pozytywnym narzekaniu smile.gif
Nefretete
to i ja trochę ponarzekam ..... a jutro znowu do pracy .... sad.gif
Peter
QUOTE(Czarna @ Nov 10 2006, 06:02 PM) *

popieram smile.gif

ale czy to COŚ mogłoby przyciągać samych przystojniaków (nie-marudzących) ? smile.gif

Kiedy dziewczyna ma trzynaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich by wymordowała. A kilka lat później rozgląda się, czy któryś przypadkiem nie ocalał.
Czarna Mamba
ale czasami my, kobiety, mamy wrażenie, że niewielu was ocalało (po tej masakrze na wileką skalę) smile.gif
Peter
"Kobieto! puchu marny,
Ty wietrzna istoto!
postaci twej zazdroszcza anieli,
a duszę gorszą masz, gorszą niżeli...." Interesant
Czarna Mamba
o nie nie! z tym się nie zgodzę! smile.gif
Peter
Tym interesantem był zapracowany A. Mickiewicz. Dedykuję Ci jednak inne strofy, których autora nie pamiętam:
O kobiety! Jak wielka jest Wasza potęga.
Od Was szczęście pochodzi, jeśli go doznajem.
Od kolebki do trumny władza Wasza sięga.
Bez Was pustynią, z Wami świat może być rajem".
A z tym się zgadzasz?
żelo
hehe dobre
kobiety to wszelkie zło tego świata biggrin.gif
Peter
Tak twierdzi zawiedziny, samotny facet.
żelo
damn rozgryzłeś mnie
Czarna Mamba
co byście tam sobie nie mówili - faceci, jak zwierzęta, muszą żyć w stadzie (na początek w dwuosobowym)
Nefretete
zło, nie zło, ale kusi
żelo
a czy ja mówie że nie? biggrin.gif
Czarna Mamba
hehe, całe szczęście, stać was (mężczyzn) jeszcze na odrobinę prawdy wink.gif

a wracając do tematu - wczoraj właśnie pozbyłam się upierdliwego inwestora smile.gif - ale on jeszcze wróci, jak ćma do światła...
Peter
A to światło to..... ?
żelo
jasna cholera biggrin.gif
Czarna Mamba
Światło to ja, a jasna cholera? hm..... raczej ciemna.... tongue.gif
Czarna Mamba
70 tys. koło nosa przeszło....... i jak tu nie narzekać?!
żelo
lotto?
Czarna Mamba
nie.......... konkurs..............smile.gif
żelo
łoł to w niezłych konkurencjach startujesz, pochwal się smile.gif
Czarna Mamba
w tym cały sęk że nie startowałam..... smile.gif
żelo
coś Ty taka tajemnicza ;>
Czarna Mamba
tajemniczośc to moje drugie ja smile.gif
żelo
hmmm a moje ciekawość, BTW wygrał mój basista wink.gif
Nefretete
a co to BTW?

Białostocki Turniej Wioślarzy? smile.gif
żelo
hehehehhe dobre biggrin.gif

By The Way wink.gif
Deko
miało być narzekanie..... to ja ponarzekam .......cholernie mnie dziś głowa boli 38.gif i jest to syndrom dnia następnego. Idę poszukać czegoś mokrego na tej bezkresnej pustyni...
Nefretete
myszy tupią? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.