Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: +++
Forum Choroszcz.eu > Aktualności > Uwagi do FORUM
speedy
witam na najlepszym forum Gminy Choroszcz
Gregor
163.gif to zabawne ale mam nadzieje ze to forum takie będzie

wszystko zależy od nas 76.gif
adamkam
oby nie było takie 9.gif i takie 8.gif lepiej żeby było takie 174.gif
żelo
co by nie było wygląd ma beznadziejny :/
Czarna Mamba
Najłatwiej krytykować, trudniej coś samemu wymyśleć

po to są "uwago do forum" aby podsyłać ciekawe pomysły, więc Żelo czekamy smile.gif
żelo
poprzedni wygląd mi się bardziej podobał, hmm no to taka moja uwaga
adamkam
tamto było bardziej othermindowo
żelo
hmm nie wydaje mnie się, po prostu było czytelniejsze, nie było całego tego festyniarskiego wyglądu, no ale trzeba się dostosowywać, mam zajebistego avatara i sygnature na pół ekranu hehe co kto lubi
Beatka_bo
QUOTE(żelo @ Oct 15 2006, 03:34 PM) *

hmm nie wydaje mnie się, po prostu było czytelniejsze, nie było całego tego festyniarskiego wyglądu, no ale trzeba się dostosowywać, mam zajebistego avatara i sygnature na pół ekranu hehe co kto lubi

aj tam festyniarskie smile.gif to oprogramowanie ma wiecej mozliwosci smile.gif jak ktos chce i ma czas moze zrobic nową szatę graficzną smile.gif
Czarna Mamba
i jeszcze taka uwaga- żeby zachęcić do korzystania z forum więcej dziewczyn, bo nam we dnie troche nudno.....smile.gif
żelo
e tam we dnie ważne żebyście w nocy się nie nudziły biggrin.gif
Czarna Mamba
sprostowanie: we dwie, anie dnie smile.gif
Gregor
QUOTE(Czarna @ Oct 16 2006, 09:52 AM) *

sprostowanie: we dwie, anie dnie smile.gif

Własne posty można edytować aby poprawić treść
Pozdrawiam
Czarna Mamba
dzięki za uwagę
Czarna Mamba
mała uwaga: nie wiem czy to nie jest jakiś bład z moim połaczeniem, ale nie moge ostatnio wchodzic na "nowe posty" - wyskakuje informacja o jakimś błedzie. no i czat dzis nie działał !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.