Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BETONIARNIA W CHOROSZCZY
Forum Choroszcz.eu > Nasza Gmina > CHOROSZCZ
Gregor
Chyba nasza gmina ma problem z Betoniarnią

Doszła do mnie ulotka informacyjna co się wyprawia w naszej gminie i jak sie pozwala na budowę takiego czegoś jak betoniarnia w okolicy Narwiańskiego Parku Narodowego

Pomijam już fakt o ruchu ciężkim jaki będzie przechodzić przez nasze drogi, to nie będą 8 tonowe ciężarówki tylko dużo dużo cięższe.

Trzeba coś z tym zrobić

adamkam
na stronie choroszcz.pl już jest odpowiedź burmistrza na ten temat zapraszam do lektury
żelo
kurde musze przyznać że mnie to przekonuje, czyli całkiem inaczej niż ta ulotka
adamkam
QUOTE(żelo @ Oct 27 2006, 06:25 PM) *

kurde musze przyznać że mnie to przekonuje, czyli całkiem inaczej niż ta ulotka

ta ulotka niestety jest anonimowa i dlatego jest mało przekonująca
żelo
tak szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi kto, ważne co pisze, stanowisko burmistrza brzmi sensownie... no własnie to burmistrz sam we własnej osobie decyduje o takich sprawach? to od czego jest rada?
Peter
W naszej gminie społeczeństwo nie jest informowane o wielu sprawach jakimi zajmują się organy samorządowe. Wiele rozstrzygnięć odbywa się nie tylko poza społecznością, ale i poza radą. Jestem święcie przekonany, że radni (byli radni tej i poprzedniej kadencji mieli mgliste pojęcie o wielu sprawach). Jeśli brak jest społecznej konsultacji i dobrej woli to ma się takie ulotki jak Betonowy koszmar. Peter
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.