Gregor
Oct 26 2006, 12:52 PM
Chyba nasza gmina ma problem z Betoniarnią
Doszła do mnie ulotka informacyjna co się wyprawia w naszej gminie i jak sie pozwala na budowę takiego czegoś jak betoniarnia w okolicy Narwiańskiego Parku Narodowego
Pomijam już fakt o ruchu ciężkim jaki będzie przechodzić przez nasze drogi, to nie będą 8 tonowe ciężarówki tylko dużo dużo cięższe.
Trzeba coś z tym zrobić
adamkam
Oct 26 2006, 04:27 PM
na stronie choroszcz.pl już jest odpowiedź burmistrza na ten temat zapraszam do lektury
żelo
Oct 27 2006, 05:25 PM
kurde musze przyznać że mnie to przekonuje, czyli całkiem inaczej niż ta ulotka
adamkam
Oct 28 2006, 11:05 AM
QUOTE(żelo @ Oct 27 2006, 06:25 PM)

kurde musze przyznać że mnie to przekonuje, czyli całkiem inaczej niż ta ulotka
ta ulotka niestety jest anonimowa i dlatego jest mało przekonująca
żelo
Oct 28 2006, 12:25 PM
tak szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi kto, ważne co pisze, stanowisko burmistrza brzmi sensownie... no własnie to burmistrz sam we własnej osobie decyduje o takich sprawach? to od czego jest rada?
Peter
Nov 3 2006, 08:12 PM
W naszej gminie społeczeństwo nie jest informowane o wielu sprawach jakimi zajmują się organy samorządowe. Wiele rozstrzygnięć odbywa się nie tylko poza społecznością, ale i poza radą. Jestem święcie przekonany, że radni (byli radni tej i poprzedniej kadencji mieli mgliste pojęcie o wielu sprawach). Jeśli brak jest społecznej konsultacji i dobrej woli to ma się takie ulotki jak Betonowy koszmar. Peter
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.