Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: komiksomania
Forum Choroszcz.eu > OFF TOPIC > MOLE KSIĄŻKOWE
Czarna Mamba
Właśnie w Fantastyce (no i na wp) ukazał sie ciekawy artykuł o narodzinach komiksu, a zwłaszcza mojego ulubionego - Thorgala. Komiks fenomenalny (przeczytałam całą serię kilka razy), a sam bohater... boski smile.gif. Podobno ma ukazać się ostatni juz odcinek Thorgala wg scenariusza Van Hamme - Ofiara. Ja czekam z niecierpliwością - i znowu powrót do przeszłości - bo Thorgal to moje dzieciństwo i wczesna młodość smile.gif. Szkoda tylko że to się tak szybko czyta....

http://media.wp.pl/kat,38208,wid,8629258,w...l?P%5Bpage%5D=1
żelo
a ja posiałem wszystkie swoje Thorgale sad.gif pewnie matka komuś oddała
Czarna Mamba
O matko! chyba bym zapłakała się na śmierć! smile.gif
żelo
noooo sad.gif i mówie do niej O! Matko! gdzie moje komiksy a ona do mnie "pewnie komuś oddałeś" ja pytam "komu" a ona "O! Matko! skąd ja moge wiedzieć"
Czarna Mamba
ja niedawno (przypadkiem) wygrzebałam z piwnicy starego Szninkiela - przeczytałam na nowo jednym tchem. a wracając do powyższego artykułu - zapowiada się niezła uczta komiksowa, dostarczana cyklicznie przez Rosińskiego (przynajmniej tak obiecują). Już się cieszę!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.