Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sylwester
Forum Choroszcz.eu > WWW > Gzie na Wakacje/Sylwestra
Gregor
Jak w temacie, proponuje wpisać miejsca gdzie można pojechać na Sylwestra i dobrze się bawić za rozsądne pieniądze.
Np. Sylwester na Słowacji

Można wstawiać linki pensjonatów.
Pozdrawiam
Czarna Mamba
no wreszcie się udało i po wielu przeciwnościach losu jedziemy na Sylwka w góry na narty, a dokładniej na Słowację na Chopok. Byłam już kilka razy na nartach w Czechach i Słowacji, ale w to miejsce jedziemy pierwszy raz. Podobno są tam najlepiej przygotowane stoki na Słowacji (może ktoś był i mógłby potwierdzić?). Mam nadzieję że bedzie świetnie smile.gif Już nie mogę się doczekać, ale jednocześnie już czuję ten strach, gdy stoję na szczycie góry i mam zamiar zjechać czarnym szlakiem smile.gif Ale strach szybko mija i zaczyna się szał zjeżdżania smile.gif

A tu załączam link do stronki informacyjnej o stokach na Chopoku:
http://www.jasna.sk/img/mapy/new/sever.html
Czarna Mamba
witam po dłuższej przerwie forumowiczów. jak widzę - poświąteczny spokój smile.gif. Nie uwierzycie, ale mimo fatalnych warunków pogodowych, udało się nam pozjeżdzac trochę na nartach, chociaż czuję lekki niedosyt. Po energetyzujących górach - czas brać się do roboty smile.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.