![]() ![]() |
| Admin |
Dec 9 2006, 03:25 PM
|
![]() Administrator ![]() ![]() Grupa: Root Admin Postów: 17 Dołączył: 5-October 06 Nr użytkownika: 1 |
Zapraszam do wymiany poglądów, sugestii, porad dotyczących Pain Killera
Pozdrawiam |
| Radian |
Dec 10 2006, 05:44 PM
|
|
Newbie ![]() Grupa: Members Postów: 2 Dołączył: 9-December 06 Nr użytkownika: 38 |
Zapraszam do wymiany poglądów, sugestii, porad dotyczących Pain Killera Pozdrawiam Oto oficjalna strona Painkiller`a http://www.painkiller.pl/ |
| żelo |
Jan 4 2007, 09:45 AM
|
![]() Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 118 Dołączył: 13-October 06 Skąd: dokąd Nr użytkownika: 6 |
Dobra rezanka na światowym poziomie. Gdybym nie wiedział w życiu nie powiedziałbym że to polska produkcja. Niestety w single szybko się nudzi. Podobno w trybie multi święci triumfy na świecie. Fakt że Polacy stworzyli taką grę przyprawia mnie o ciarki gdy pomyślę o The Witcher
-------------------- moje miasto to moja religia która nigdy waszą nie będzie
othermind.info - band site antymoher.info - mind side "Moher charakteryzuje się znaczną tolerancją na populizm oraz przyjmuje bez problemów ogromne dawki religijnej retoryki rydzykowej. Posiada swój przeciwny odpowiednik w postaci materii zwanej antymoherem." |
| Czarna Mamba |
Jan 4 2007, 04:55 PM
|
![]() Member ![]() ![]() Grupa: Members Postów: 235 Dołączył: 13-October 06 Nr użytkownika: 11 |
oglądałam niedawno program w tv o tej grze, ciekawe, ciekawe.... obym tylko zdołała nie spróbować ....
-------------------- "Revenge is a dish best served cold"
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10th September 2010 - 12:44 AM |